In 2022, Făgăraș Fest va avea loc între 5 și 7 august la Avrig, în județul Sibiu!!!
 
Ce este Făgăraș Fest? Festivalul naturii și al comunităților locale! Un festival care promovează unicitatea și frumusețea Munților Făgăraș, importanța ariilor protejate din România. Un festival care atrage atenția asupra protejării celor mai întinse păduri sălbatice de pe continent, în beneficiul oamenilor și al naturii.
Timp de trei zile, vom avea parte de excursii ghidate, mâncare tradițională, târg de produse locale, muzică bună, activități culturale, ateliere pentru copii, dezbateri tematice, competiție sportivă și nu numai.
 
Evenimentul va avea un impact minim asupra naturii și maxim asupra dezvoltării durabile a localnicilor și este organizat în cadrul proiectului „Crearea unei rezervații de natură sălbatică în Carpații Meridionali, România’’ cu sprijin financiar din partea Comisiei Europene prin programul LIFE Nature și a Fundației Arcadia prin Programul ELP.
Organizatorii festivalului sunt Propark Fundația pentru Arii Protejate, Fundația Conservation Carpathia în parteneriat cu Asociația de Turism Valea Avrigului.
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu
ro_RORomână